Vi har genom åren arbetat en hel del med plastprodukter och vi har kvar ett par produkter i vårt sortiment. Produkterna är ämnade för utomhusbruk och står emot båda väder och vind.

Vi har i dagsläget en produkt, vår avfallskorg, som säljs via vår dotterbolag, Traficator Plast AB. Avfallskorgen tillverkas i Sverige och distribueras via grossister till större delen inom Norden.

Avfallskorg / hundlatrin

Avfallskorg tillverkad i HD-polyeten finns i både 40- och 60-litersutförande. Designen passar alla omgivningar och kan monteras på stolpe eller vägg. Med en annorlunda dekal finns möjligheten att använda korgen som hundlatrin. Locket är utformat så att avfallet är skyddat.

Säljes endast till grossister.

Många möjligheter

Genom åren har vi samarbetat med många olika leverantörer och har därigenom byggt upp ett stort nätverk. Med hjälp av nätverket har vi lyckats hjälpa många företag att hitta nya produktionsmöjligheter, inte enbart inom gjutgods och bearbetade metaller. Vi har många möjligheter även utanför detta område.

Har ni några funderingar kring vilka ytterligare möjligheter vi har är ni välkomna att kontakta oss för mer information.

Traficator är din kontakt och avtalspartner hela vägen, från framtagning av modeller och utfallsprover till serieleverans. Detta innebär att kunden skickar sina beställningar till oss och vi tar hand om produktionen, kvalitetskontroller och se till att varorna levereras till utsatt plats. Vill ni veta mer om hur vi arbetar är ni välkommen att kontakta oss.