FRÅGOR OCH SVAR

Traficator fungerar som en förlängning av er inköpsavdelning eller samarbetar med er inköpsavdelning och identifierar behoven, kvalitet och detaljerade krav som leveranser måste uppfylla. Vår uppgift är att hitta den mest kostnadseffektiva och pålitliga leverantörerna genom vårt nätverk av leverantörer och kontakter utomlands. Läs mer om hur vi arbetar under Processen.

Minskning av leverantörsdatabas och förmånliga priser.

Under utvecklingsfasen för ett projekt kostar det ingenting. Det är inte förrän vi har levererat godkända utfallsprover som vi fakturerar er för modeller och prover.

Finns önskemål om att besöka leverantören så ordnar vi ett gemensamt besök hos denne. Flera av våra kunder har gjort besök hos våra nuvarande leverantörer.

Vi söker kontinuerligt nya leverantörer för att utveckla vårt utbud av produkter och tjänster. Ni är välkomna att skicka er intresseanmälan och företagsinformation till oss.

Traficator är din kontakt och avtalspartner hela vägen, från framtagning av modeller och utfallsprover till serieleverans. Detta innebär att kunden skickar sina beställningar till oss och vi tar hand om produktionen, kvalitetskontroller och se till att varorna levereras till utsatt plats. Vill ni veta mer om hur vi arbetar är ni välkommen att kontakta oss.